Home Ovan dnevni ljubavni horoskop

Ovan dnevni ljubavni horoskop

Ovan dnevni ljubavni horoskop za dan 2022-01-20.

Znak ovan ljubavni horoskop
Znak ovan ljubavni horoskop

Nešto vam nije štimalo u posljednje vrijeme, i odlučni ste da dođete do dna zbog toga.

Danas zvijezde donose svjetlost i pozitivnu energiju vašem partneru i vama kako biste riješili svoje nedavne poteškoće. Vidjet ćete da ništa nije tako strašno kao što se čini. Prihvatite, razgovarajte i lako rješavajte probleme. Od danas je bolji dan za vas. trebate uživati!

Duboko u sebi, vjerovatno osjećate istinu, ali niste htjeli da se suočite s njom . Što prije strgnete zavoj u kojem se nalazite, prije ćete vidjeti šta je zaista ispod.

Vaša moćna vladajuća planeta Mars takođe uživa u svom putovanju kroz zagonetnu Škorpiju dok se u kvadratu sa Saturnom nalazi u odvojenoj Vodoliji desetog, što vas može dovesti do toga da morate donositi neke teške odluke. Iako tražite (zahtijevate) iskrenost od voljene osobe ili se zaljubite, još uvijek niste spremni uzvratiti. Kakav je to zeznuti razlog, Ovne?!

Vaša neodlučnost se nastavlja tokom stresa opozicije Mars-Uran 17. novembra, a ekstremna frustracija može biti rezultat vaših borbi za moć. Koliko vam je važno da ste u pravu? Pobjeda nije sve, posebno kada su u pitanju osjećaji ljudi. Odustani malo od agresije.

Sa brbljivim Merkurom koji se povezuje sa kolegom vatrenim znakom Strelcem počevši od dvadeset četvrtog, naredne tri nedelje bi trebalo da sadrže pravi vatromet za razgovor. Na svaku interakciju gledate kao na avanturu i nikad ne znate šta bi moglo izaći iz vaših usta. Stvari bi mogle postati zaista zanimljive.

Postoje neki izazovi za vas kada se komunikativni Merkur udruži s vašim tihim znakom na peti, jer ne cijene svi uvijek vašu sklonost da budete snažan, tihi tip. Možda ćete se umoriti od toga da vas trenutni ili potencijalni partner stalno pita šta nije u redu ili o čemu razmišljate, ali ipak više volite da ih nagađate.

 

Dnevni      Nedeljni    Mjesečni      Godišnji